Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس امور مالیاتی با بیان اینکه با اجرای کامل سامانه مودیان، بخش قابل توجهی از فعالیت‌های اقتصادی زیرزمینی کاهش می‌یابد، گفت: هوشمند سازی نظام مالیاتی باعث کاهش خطای سهوی و عمدی انسانی شده و عدالت مالیاتی را برقرار می‌کند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سیاوش غیبی‌پور؛ کارشناس امور اقتصادی با بیان اینکه سیستم سامانه محوری، هزینه پرداخت مالیات را کاهش می‌دهد، اظهار کرد: در این نظام هوشمند، هر شهروند معمولی می‌تواند در سامانه مالیاتی اظهارنامه خود را ثبت و یا قبوض مالیات خود را به سهل‌ترین روش ممکن پرداخت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این استاد دانشگاه با بیان اینکه هوشمند شدن سامانه مالیات به حذف دیدار چهره به چهره با مامور مالیاتی منجر می‌شود، گفت: وقتی نظام مالیات مانند همه جای دنیا هوشند باشد، خطای سهوی و عمدی انسانی حذف و نتایج بر اساس سامانه، ارائه و شائبه‌ها و اعتراض‌ها در خصوص مسأله مالیات نیز کاهش می‌یاید.
وی با بیان اینکه همه شهروندان می‌توانند در صورت هوشمند شدن به راحتی در سامانه مالیاتی ثبت‌نام کنند و این امر تأثیر بسزایی بر کاهش زمان و هزینه دارد، یادآور شد: در این راستا شهروندان می‌توانند اعتراض مالیاتی خود را براساس برگه تشخیص یا آرای هیأت‌های مختلف به ثبت برسانند.
این مدرس دانشگاه با بیان اینکه هوشمندسازی، فرآیند مالیات‌ستانی را تسهیل می‌کند، اذعان کرد: لازم است یک چرخه ایجاد شود که فرایند مالیاتی از ثبت نام تا اجرای مالیات و ... را پوشش دهد؛ در واقع اگر به صورت کامل این فرآیند سامانه محور شود، سبب ماندگاری اطلاعات همه افراد شده و این امر کمک شایانی به شفاف‌سازی می‌کند.
غیبی‌پور تشریح کرد: در گذشته به دلایل مختلفی امکان از بین رفتن اطلاعات افراد بود؛ اما با هوشمند شدن سامانه این اتفاق رخ نخواهد داد و شهروندان می‌توانند با ورود به سامانه، سابقه فعالیت، کارنامه مالیاتی و اطلاعات خود را به طور کامل و شفاف مشاهده کنند.
وی با بیان اینکه راه‌اندازی پایانه‌های فروشگاهی و استقرار پایانه‌ها سابقه ۱۰ ساله در کشور دارد، یادآور شد: دلایلی همچون نبود زیرساخت مناسب، آماده نبودن اصناف و همکاری نکردن با این سامانه موجب شده که سال‌ها این سامانه مسکوت باقی بماند؛ اما اکنون باید اجرایی شود.
این کارشناس مالیاتی با بیان اینک شفاف‌سازی که از طریق هوشمندسازی سامانه انجام می‌شود، دو پیام مالیاتی و درآمدی خواهد داشت، ابراز کرد: به دلایل مختلف برخی از افراد و کسبه حاضر نیستند که اطلاعات مالی آن‌ها افشا شود و در واقع یکی از علل عدم توسعه و موفقیت این سامانه، عدم همکاری به دلیل ترس افشا اطلاعات خود است.
غیبی‌پور با بیان اینکه با اجرای کامل سامانه مودیان، بخش قابل توجهی از فعالیت‌های زیرزمینی کاهش می‌یابد، عنوان کرد: به تمام تراکنش‌های مالی مالیات تعلق می‌گیرد و با اجرای این طرح، شفاف‌سازی صورت می‌گیرد و عدالت مالیاتی برقرار می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مالیات سازمان امور مالیاتی هوشمندسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۴۸۶۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ مزیت استفاده از تبصره ماده ۱۰۰ مالیاتی برای اصناف

در حال حاضر کلیه مودیان که کمتر از ۱۸ میلیارد تومان فروش در سال داشته باشند می‌توانند از تسهیلات تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیات‌های مستقیم مانند اقساط طولانی‌تر و عدم نیاز به نگهداری اسناد و مدارک استفاده کنند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، براساس تبصره ماده 100 قانون مالیات‌های مستقیم، صاحبان مشاغلی که فروش آنها کمتر از سقف تعیین شده باشد، می‌توانند از تسهیلات این تبصره استفاده کنند. معمولا سقف فروش هر ساله در قانون بودجه همان سال به تصویب می‌رسد.

سه سال فرصت تنفس در طرح مالیات بر عایدی سرمایه

از جمله مزیت‌هایی که مشمولان تبصره ماده 100 قانون مالیات‌های مستقیم می‌توانند از آن بهره‌مند شوند، به شرح زیر است:

عدم مراجعه به ادارات و قرار گرفتن در فرآیند تشخیص و رسیدگیلحاظ نمودن هزینه اجاره در محاسبات سیستمیعدم نیاز به نگهداری اسناد و مدارکامکان تقسیط مالیات در بازه‌های زمانی طولانی ترعدم نیاز به تکمیل جداول درآمد و هزینه(تسلیم اظهارنامه)

ضمن اینکه میزان بهره‌مندی از تسهیلات تبصره ماده 100، سه برابر سال گذشته شده است. براین اساس کسبه تا سقف 18 میلیارد تومان از ارائه اظهارنامه مالیاتی معاف شده‌اند و می‌توانند از تسهیلات تبصره ماده 100 استفاده کنند.

به این ترتیب می‌توان انتظار داشت که طیف گسترده‌ای از صاحبان مشاغل می‌توانند از مزایای تبصره ماده 100 بهره‌مند شوند. همچنین باید توجه داشت که اگر سقف فروش مودی از 18 میلیارد تومان بالاتر برود، ضمن اینکه باید اظهارنامه مالیاتی ارائه کند، مشمول صدور صورت حساب الکترونیک هم خواهد بود و موظف است تا از دوره مالیاتی بعدی(فصل بعد) صورت حساب الکترونیکی صادر کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تسهیلات جدید مالیاتی برای طلافروشان
  • لایحه‌ مالیاتی دولت برای سرمایه‌گذاری بیشتر در تولید
  • رشد ۳۰ درصدی درآمد‌های مالیاتی در فروردین ۱۴۰۳
  • افزایش ۴ برابری درآمد‌های مالیاتی چه تاثیری بر افزایش رفاه و کاهش فقر داشته است؟
  • ۵ مزیت استفاده از تبصره ماده ۱۰۰ مالیاتی برای اصناف
  • مالیات و کاهش قیمت طلا علت اعتصاب زرگران اردبیلی
  • دولت در فروردین ۵۶ هزار میلیارد تومان مالیات گرفت
  • «مشاغل خاص» زیر تیغ عدالت مالیاتی
  • خون رنگین زرگر‌ها در نظام مالیاتی ایران/ یک کارمند بیشتر از طلا فروش مالیات می‌دهد!
  • اجرای پروژه هوشمندسازی در شرکت فولاد مبارکه