Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، امیر سرتیپ خواجه‌فرد مدیر عامل سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع، صبح امروز در مراسم رونمایی از هواپیمای ترابری سبک «سیمرغ» که با حضور امیر سرتیپ آشتیانی وزیر دفاع وپشتیبانی نیروهای مسلح، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، رئیس سازمان هواپیمایی کشوری، مدیران و مسؤولان وزارت دفاع در شرکت صنایع هواپیما سازی ایران (هسا) اصفهان برگزار شد، در سخنانی اظهار داشت: هواپیمای ترابری سبک « سیمرغ» به منظور رفع نیاز حمل بارهای سبک تا سقف ۶ تن طراحی و ساخته شده است که قابلیت و مزیت‌هایی را برای ناوگان ترابری هوایی کشور به ارمغان خواهد آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به توانایی انجام مأموریت‌های هواپیمای ترابری «سیمرغ» در حوزه تجاری و ترابری، نظامی، امدادرسانی در حوادث غیر مترقبه و انجام مأموریت‌های تاکتیکی گفت: با توجه به شرایط اقلیمی و نیاز کشور، این هواپیما با تکیه بر ظرفیت‌های بومی علمی، باز طراحی و به دست متخصصان دفاعی در سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع و همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان ساخته شده است.

خواجه‌فرد با بیان اینکه در چند سال اخیر تحقیقات گسترده‌ای در زمینه طراحی، تولید و رفع نواقص هواپیمای ترابری سیمرغ  به انجام رسیده است، ادامه داد: تحریم‌ها، تهدیدها، کرونا و موانع طراحی در ساخت قطعات های تِک به هیچ وجه خللی در عزم راسخ متخصصان هوایی در تحقق شعار« ما می‌توانیم» ایجاد نکرد و امروز به برکت خون شهیدان و جانفشانی دست اندرکاران حوزه دفاعی، شاهد یک محصول توانمند بومی در کشور هستیم.

مدیر عامل سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع با بیان اینکه هواپیمای ترابری سبک « سیمرغ» مراحل طراحی، ساخت و مونتاژ خود را پشت سر گذاشته و به زودی شاهد آزمون‌های پروازی خود را انجام خواهد داد، گفت: بعد از تست‌های تاکسی، خزش روی باند با سرعت‌های متنوع و پشت سر گذاشتن استانداردهای مقررات بین‌المللی، پرواز موفق هواپیمای ترابری سبک سیمرغ را شاهد خواهیم بود.

وی هواپیمای ترابری سبک سیمرغ را پرنده ای با قبلیت های چندگانه و مجهز به درب رمپ عقب ویژه حمل بار و تحهیزات  عنوان کرد و افزود: حمل خودروهای سبک، امداد رسانی،حمل انواع موتور هواپیما چابکی با سرعت و شعاع پروازی مناسب از دیگر ویژگی های این پرنده است.

مدیر عامل سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع طراحی جدید هواپیمای سیمرغ را تحت الزامات و قانون‌های بین‌المللی هوانوردی عنوان کرد و گفت: استفاده از ظرفیت‌های علمی داخلی از جمله شرکت‌های دانش‌بنیان در این پروژه منجر به ساخت ۳۰ هزار قطعه و سامانه هوایی، طراحی و ساخت پیکچرهای پیچیده و بزرگ مونتاژی، طراحی و ساخت سامانه‌های تست و آزمون و تدوین بیش از هزار جلد مستندات طراحی شده  است که این موضوع  دستاوردهای قابل توجهی برای ارتقا و پیشرفت صنعت کشور به ارمغان خواهد آورد.

وی با بیان اینکه  تولید این هواپیما  نیاز کشور در حوزه ترابری هوایی را برطرف خواهد کرد افزود: در این خصوص پروژه هواپیمایی ترابری سبک سیمرغ نه تنها ۱۰ هزار اشتغال مستقیم و غیر مستقیم ایحاد کرده است؛ بلکه در پس این اشتغالزایی از خروج مبالغ هنگفت ارزی نیز جلوگیری کرده است.

خواجه‌فرد با بیان اینکه «طراحی و ساخت هواپیمای ترابری سیمرغ زمینه‌ساز مشارکت‌های بین‌المللی خواهد بود، گفت: تولید این هواپیما بستر طراحی و ساخت بومی هواپیماهای ترابری با تناژ بالا و همچنین مسافربری را ایجاد خواهد کرد.

مدیر عامل سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع با بیان آمادگی تولید انبوه هواپیمای ترابری سبک در مجموعه سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع خاطرنشان ساخت: این اقدام با درخواست و سفارش سازمان هواپیمایی کشوری، وزارت راه و شهرسازی ، معاونت علمی و فناوری رئیس‌جمهوری، وزارت صمت و پیگیری مجلس محترم شورای اسلامی در بخش حمایت از پروژه‌های ملی کلان،  قطعا قابل تحقق و اجرا  خواهد بود.

انتهای پیام/۶۳۱۲۸/

منبع: فارس

کلیدواژه: هسا هواپیماسازی سیمرغ طراحی و ساخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۳۸۰۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اطلس زیرساخت‌های زیست‌بوم نوآوری کشور طراحی شد

اطلس زیرساخت‌های نوآوری کشور به همت دفتر توسعه زیرساخت‌های زیست‌بوم نوآوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست‌جمهوری طراحی شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، یکی از مسائل و مشکلاتی که شرکت‌های دانش بنیان، خلاق و فناور با آن مواجه هستند، محل استقرارشان است. از این رو، این اطلس، با هدف پرکردن این فضای خالی در زیست بوم ایجاد شده تا طی آن تمام زیرساخت‌های فیزیکی در زیست بوم فناوری در یک سامانه یکپارچه قابل دسترسی باشند.

در اطلس زیرساخت‌های توسعه فناوری و نوآوری شکل گرفته در سطح کشور، شناسنامه هر یک از زیرساخت‌ها جهت بهره‌برداری سیاست‌گذاران، متولیان و نهادهای فعال در اکوسیستم، نمایش داده می‌شود. در این سامانه، اطلاعات مربوط به شتابدهنده‌ها، فضاهای کار اشتراکی، کارخانه‌های نوآوری، مراکز نوآوری و مراکز هم‌آفرینی و همچنین حوزه‌های اولویت‌دار جهت استقرار ارائه شده است.

6 شاخص کلیدی برای سنجش اکوسیستم‌های نوآوری

در واقع، هدف از ایجاد این سامانه، بهره‌وری از زیرساخت‌های فیزیکی و صنعتی موجود، افزایش هماهنگی‌ها، افزایش سرمایه‌گذاری های نوآورانه و توسعه اقتصاد است.

این سامانه به نشانی https://payesh.isti.ir/ در فضای وب قابل دسترسی است که البته در مرحله تکمیل است و طی چند ماه آینده رونمایی خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اطلس زیرساخت‌های زیست‌بوم نوآوری کشور طراحی شد
  • بوئینگ ۷۶۷ بدون چرخ جلو با دماغه در فرودگاه استانبول نشست!+ فیلم
  • دفاع منسجم سامانه یکپارچه پدافند هوایی از آسمان ایران
  • این جنگنده ایرانی را با اف ۳۵ و اف ۲۲ مقایسه نکنید
  • سقوط اف-۱۶ نیروی هوایی سنگاپور
  • اسکای‌نیوز: دولت چین وزارت دفاع انگلیس را هک کرده است
  • پیشرفت گام به گام هند در صنعت فضایی
  • ساخت پیشرفته‌ترین سلاح‌ و سامانه‌های کشف و شناسایی در پدافند
  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • وزارت دفاع انگلیس هک شد